lördag 3 september 2011

Mieko cupen !

Det är den 17-18 september som det gäller. Det är okey att få mest med fisk en dag , men att som på Mieko cupen hålla ut två dagar kräver sina fiskare. Att hamna i hövdingastolen dag ett kan ha en viss inverkan på dag två, de har vi sett förr. Mieko cupen är trollingtävlingarnas svar på vasaloppet !
Att sällan vinner de som har kammat hem ett eller flera spurtpriser. Sällan har vi på MC en vinnare som redan under första dagen fått längst med gäddor.
Den som kan hålla koncentrationen uppe i samanlagt tolv timmars trolling , de har stora chanser på en pallplats i en prestigeladdad tävling där vinnarna hyllas och förlorarna gäckas.

Själv tror jag att vinnaren år 2011 behöver ha totalt 563 cm gädda på de två tävlingsdagarna.


De sex längsta fiskarna räknas , vem kan det bli....


2 kommentarer:

  1. 563 räcker bara till andra plats . Vi har tänkt tagit upp 589 cm . Dessutom har vi en ny plan i år . Jag ska sitta i hövdingastolen i år så trycket inte blir så hårt på Janne . Då kan han planera söndagen i lugn och ro . Dessutom blir väl röd bara med en dag då Håkan fyller 40 på lördag så uppmana gärna alla att bjuda han på öl :) !
    Tröja tror jag bara kör en dag igen också för inte kan dom väl vara med två dar två år i rad :) ! Väl mött på MC . LJUSNE JPM//Peter

    SvaraRadera
  2. Veni vidi vici !

    /Skavis

    SvaraRadera