lördag 5 juni 2010

Varning !!

Helt uppenbart så försöker ett Team smyga sig in i andra för att på så vis uppnå en pallplats. Förra helgen så blev team röd infiltrerat och föll i fällan. I går kontaktades team Mieko av detta team som "sökte" en fiske kamrat då det aktuella teamet inte kunde ställa upp med full besättning. Det utlovades goda mackor samt en hel del öl och med tillhörande chaufför efter tävlingen. Ett flertal team har blivit kontaktade av detta "Låtsas team" .
Det enda team som inte blivit kontaktade är JPM , troligen beror detta på deras , enligt säkra källor mycket aggressiva spöslav ,i klädd röd dräkt med vit text !. Andra hävdar envist att just varför detta team inte kontaktats beror på dess lägsta nivå vad gäller trolling som stundom inträffar , och då med ett riktigt botten napp. Så låt de renrasiga teamen bestå och blanda inte in nån gatukorsning i laget , Våga vägra tävla !!

5 kommentarer:

  1. Haha . 12-timmars avgjord . 1:a LJUSNE JPM . //Peter

    SvaraRadera
  2. Varvade resultat var det jaaa ! Grattis !

    SvaraRadera
  3. Tack ! Varvade ??? Hehe ! Sista 6 : 1,5,1,3,8,1 :)

    SvaraRadera
  4. Höll ni repan som ni testade ut förra helgen ? !!

    SvaraRadera
  5. Hahaha vi gör aldrig nån repa . Skulle vi kört efter förra helgen så hade vi jävlar i mej fått åka båt och inte fiska något :)//Peter

    SvaraRadera